Eljárás indult a színésznő ellen

Lindsay Lohan gázolt és cserbenhagyott

Ismét összeütközésbe került a törvénnyel Lindsay Lohan: közlekedési baleset helyszínének elhagyása miatt indult eljárás ellene.

Sokfelvonásos: Lindsay Lohan a bíróságon képgaléria

2012.09.20 10:29MTI
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Az amerikai színésznő szerda hajnalban elsodort autójával egy New York-i járókelőt, majd továbbhajtott. A 26 esztendős Lindsay Lohan egy manhattani éjszakai bárból távozott a korai órákban. A rendőrség szerint a színésznő nem fogyasztott alkoholt.

Lohan ellen közlekedési baleset helyszínének elhagyása és sérülés okozása miatt indult eljárás. A színésznő pénzbírságot kapott, és egy későbbi időpontban kell megjelennie a bíróság előtt. Jogi képviselői egyelőre nem reagáltak az üggyel kapcsolatos megkeresésekre, illetve a színésznő szóvivőjét sem sikerült ez idáig elérni.

A rendőrség szerint Lohan lassan hajtott keresztül egy sikátoron fekete Porschéjával, amikor a baleset történt. Az áldozat azonnal hívta a segélyszolgálatot. A kórházban ellátták térdsérülését, majd hazaengedték.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.