Liz Taylor után újabb szerepet kapott a sztár

Lindsay Lohan csúnya dolgokat művel szép szobákban

Alighogy befejezte az Elizabeth Taylor életéről szóló film forgatását, máris újabb felkérést kapott Lindsay Lohan: a The Canyon című filmben játszik majd James Deen oldalán.

2012.07.19 18:29MTI

Lindsay Lohan szerepet kapott Paul Schrader filmrendező The Canyons című filmjében. A zűrös magánéletű fiatal sztár szóvivője, Steve Honig szerdán jelentette be, hogy a színésznő James Deen oldalán játszik a The Canyonsban, amelynek forgatókönyvét Bret Easton Ellis írta.

Fotó: MTI

A történet Los Angelesben játszódik a szexnek és ambícióiknak élő huszonéves korosztály körében. Amint Schrader fogalmazott: a film szereplői "gyönyörű emberek, akik csúnya dolgokat művelnek szép szobákban". Lohant és Deent azért választotta - tette hozzá -, mert nem csak tehetséges színészek, de megvan bennük az a képesség, hogy a néző nem tudja levenni róluk a szemét, ha megjelennek a filmvásznon.

Honig szerint a 26 éves színésznő elsősorban azért vállalta ezt a filmet, mert együtt akart dolgozni a rendezőikonnal. Lohan a közelmúltban fejezte be a Liz & Dick című alkotást, amelyben Elizabeth Taylort alakította. A forgatás nem ment zökkenőmentesen, mivel összetörte a Porschéját, majd egy héttel később a mentőknek kellett kezelésbe venniük kimerültség miatt.

A sztár egyébként még mindig próbaidős: tavaly engedély nélkül vitt el egy boltból egy nyakláncot, és ha ismét letartóztatják, börtönbe kerülhet.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.