Frissítő újdonság a köretek sorában

Meglepi az ebédhez: kóstolt már szőlős-sajtos salátát?

Az eddig felszolgált saláták mellé bevehetünk egy újat is - az ebédhez ideális kiegészítés lehet a köretnek is kiváló, ropogós saláta sajttal és szőlővel.

2011.09.25 07:29ma.hu

Az újdonság mindig üdítő: nagy sikert arathat az ebédhez egy meglepő összetételű, mégis ízletes saláta

Hozzávalók 4 személyre:

- 1 fej saláta
- 25 dkg kék szemű szőlő
- 10 dkg trappista sajt
- 15 dkg füstölt sajt
- 1 tasak joghurtos salátaöntet
- 2 natur joghurt

A salátát megmossuk, lecsepegtetjük és falatnyi darabokra tépkedjük. A szőlőszemeket megmossuk, félbevágjuk és kimagozzuk.

A sajtokat csíkokra vágjuk. A joghurtos salátaöntetet a csomagoláson szereplő utasítás szerint elkészítjük a joghurttal.

A hozzávalókat óvatosan az öntetbe forgatjuk és tálaljuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.