Töltsük meg zöldséges-tojásos masszával!

Hogy érzi magát a gomba a paprikában?

Ezt ugyan nem tudhatjuk, de annyi bizonyos, hogy együtt remek párost alkotnak, már ami az ízt illeti. Íme egy gombával és paprikával készülő finomság.

2011.09.16 06:29ma.hu

Nem lehet azt mondani, hogy zöldségekből lehetetlen fantáziadús ételeket csinálni. Változatos és ízletes kombinációk születnek például a paprika és a gomba keveréséből is. Íme az egyik.

Hozzávalók 4 személyre:

- fél kg sampiongomba
- egy közepes fej hagyma
- só
- bors
- petrezselyem zöldje
- olaj

Az olajon az apróra vágott hagymát, a gombát megdinszteljük. Amikor elpárolgott a leve, hozzáütünk két tojást s mint egy túlgombázott rántottát, elkeverjük.

A kicsumázott és elfőzött 8 közepes paprikát ezzel a masszával megtöltöm, panírozom, majd bő, forró olajban kisütöm.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.