Pasztell színek, bájos sminkek jönnek

Képek: Megjárja jövőre, aki nem akar természetes lenni

Aki rajong értük, még most használja ki a lehetőséget. A ragyogó színek ideje ugyanis hamarosan lejár, sminkben a visszafogott és a pasztell veszi át az uralmat!

Pasztell színek, természetes tekintet: a 2012-es sminktrendek képgaléria

2011.09.16 15:55ma.hu

A ragyogás, az eltúlzott, erős smink kedvelői talán nem fognak örömtáncot járni, de a jövő év a sminkelési trendek szempontjából visszafogottabbnak ígérkezik...

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Vogue.de

A világ leghíresebb divathetei, illetve a jelentősebb divatshow-k fellépői rendre előrevetítik, milyen smink lesz a menő hamarosan. Ezek alapján már nem titok, hogy a visszafogottabb árnyalatok, a bájos, de szexi külső nyer teret magának.

A neves német sminkes, Elke Willemen a Vogue-nak elárulta, milyen árnyalatok lesznek a legmutatósabbak a szépen alapozott, diszkréten pirosított arcon.

A matt rózsaszín, barackszín, halvány narancs, az ibolyalila szemhéjárnyalás lesznek 2012 legmenőbb színei, ha arcfestésről van szó. Az ajkak nem hangsúlyosak, szintén a haloványabb árnyalatok dominálnak.

Ellensúlyozhatja azonban őket az erősebben kihúzott szemöldök. A lényeg a természetesség - tekintsük meg a képgalériát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.