Most pedig zöldre az összes körmöt!

Fotók - Ezek aztán a katonás ujjak...!

Az őszi divat legújabb szerzeményeiből természetesen a körmök sem maradhatnak ki - a katonás zöld holmik árnyalatainak sokfélesége a körömlakkokban is megmutatkozik!

Szépség: Most pedig katonás zöldre a körmöt! képgaléria

2011.09.05 17:00ma.hu - Fotó: alllacqueredup.com

Az olívától a vadász zöldig, a katonai stílus által inspirált körömlakkok dominálnak a 2011-es őszi divatbemutatókon. Ez számunkra is jelzés: ideje beszerezni néhány vadító zöld színt!

Képekért KATT ide! - Fotó: alllacqueredup.com

Az árnyalatok száma kimeríthetetlen: az élénktől az olajzöldön át az ragyogó, sárgásba hajlókig mindegyik elbűvölő, a megfelelő színű ruhához pedig igazán újszerű és tetszetős!

Elegánsabb rendezvényekre, bulikra ajánlottak a csillogó változatok, a mattokat hagyjuk a hétköznapokra.

Utóbbiakból is akadnak azonban, amelyeket bátran felkenhetjük alkalmi ruhához: a mélyzöld és már-már feketébe hajló árnyalatok tökéletesek lehetnek.

Bár a katonai öltözeteket idézik, mégis vidámak és nagyon mutatósak - különösen a világosabb árnyalatok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.