Fessen az idei divat szerint!

Lila, piros, azúrkék - a tizenöt legforróbb körömlakk!

A nyár feltűnő, élénk öltözeteihez a legrikítóbb körömlakkok sem mutatnak rosszul, sőt! Nézzük, melyek idén a legmenőbbek!

Nézze meg az idei nyár legmenőbb színeit! képgaléria

2010.07.28 12:30ma.hu

Egyértelmű: a feltűnő színű körömlakkok csak úgy vonzzák a tekintetet.

Nyáron mindenki bevállalósabb, nyíltabb, lengébbek a ruhák, és nem félünk felvenni egy élénk, vidám öltözetet - amihez pedig szinte kötelező a színben harmonizáló körömlakk!

Az idei nyáron is hódít az élénk piros, a szinte vibráló magenta, narancs és a világos rózsaszín, a ciklámen.

Ugyanakkor a merészebb és kevesebb dologhoz hordható, de a megjelenést egyedivé varázsoló szürke és kék különleges árnyalata is divat.

A világosbarna, fényes lakk azonban nagyon világos bőrhöz nem mutat.

Jöhet a sötétkék, az azúr- és tengerkék, a világos- és sötétlila, de a sárga színek sötétebb változata is: akinek jól áll a sárga póló, kis ruha, bátran válasszon ehhez illő körömlakkot is!

A fedőlakk színére hasonlító változatok sem hanyagolhatók el, hiszen bár nem virítanak, természetesen ápolt hatást kölcsönöznek a körömnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.