Ne mondjunk le a divatról a kényelem javára

Könnyed nyári viseletek - papucs és saru

A forró nyári napok elengedhetetlen kellékei a kényelmes, lapos talpú papucsok, saruk.

2010.07.20 19:20bellacafe.hu

A Scholl Top Fashion és Fashion modelleknek köszönhetően nem kell lemondanunk a divatról a kényelem javára, hiszen az olasz designer, Diego Dolcini tervei alapján készültek.

A Federica saru különlegessége a bokát átfogó, csavart pánt. Fehér és fekete színeinek köszönhetően könnyedén kombinálható bármilyen viselettel.

Az ezüst és platina színű Abaco modellek elegáns megjelenést kölcsönöznek a lábaknak, így lazább napokon bátran viselhetjük munkahelyünkön is. A kissé sportosabb Saida modellben nyugodtan elindulhatunk akár egy hosszú városnéző vagy bevásárló körútra.

A sárga, ill. lila színekben pompázó modellekkel könnyedén feldobjuk megjelenésünket. A fenti Scholl modellek a Bioprint technológiának köszönhetően alátámasztják a láb izmait, segítik a láb megfelelő elhelyezkedését, ezáltal kényelmes járást biztosítanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.