A legfrissebb hajtrendek színei

A természetesség soha nem megy ki a divatból

A természetesség soha nem megy ki a divatból, ez a trend a hajra is igaz. A jó eredmény eléréséhez figyelnünk kell, hogy festett hajunk megfelelő állapotú maradjon, ugyanakkor kompromisszumok nélkül érhessük el az áhított hajszínt.

2010.07.01 12:54

A megújult Wellaton Sascha Breuer, a Wella nemzetközi mesterfodrásza segítségével bemutatja hét új színárnyalatát, melyek a legújabb, természetességen alapuló hajtrendeket követik. A ragyogó haj egészséges külsejét és színét a Wellaton forradalmi újítása, a speciális Color Exclusive Serum segít biztosítani két hajfestés között.

Azok a hölgyek, akik rendszeresen festik hajukat, tudják, hogy a frissen festett haj kinézetét és érzetét nehéz megőrizni. A szín hamar fakulni kezdhet, az ősz hajszálak és a hajtő hamar előtűnnek. A haj gyakran élettelenné, durva tapintásúvá és nehezen fésülhetővé válhat, és ahogy a hajfesték idővel távozni kezd a hajból, a hajszálak egészséges külseje és színe is romlani kezdhet. Ennek következtében a haj látszatra és tapintásra sérültnek látszik, és szinte kétségbeesetten szeretne erővel és energiával feltöltődni - emiatt sokszor a nők önbizalma is meginog. A Wella és a Pantene szakemberei együttműködésének köszönhetően a megújult Wellaton-nal és a Color Exclusive Serum-mal ez az érzés mostantól a múlté.

A Wellaton és Pantene összefogása a Wellaton megújulásához vezetett, új fogalmat vezetve az otthoni hajfestésbe, amely a kompromisszumok nélküli színválasztást és a különleges ápolást helyezi a középpontba.


Hajunk természetes védőréteggel rendelkezik, az ún. F-réteggel, amely simává és vízállóvá teszi a hajszálakat. – magyarázza Frauke Neuser, a P&Gbeauty tudósa. – A festés folyamata során az F-réteg megbomlik, így a haj hajlamosabb lesz a károsodásra, és száraz tapintásúvá válhat. Ennél fogva a hajnak különleges kondicionálásra van szüksége, hogy újra egyensúlyba kerüljön. Az új Color Exclusive Serum amino-szilikon formulát tartalmaz, amely megtapad a festett haj felszínén, vékony, egyenletes bevonatot hagyva maga után, így segít néhány mosásig megőrizni a haj ragyogását és puha tapintását. A gazdag, intenzív szérum a bőrápolókhoz hasonlóan koncentrált összetevőket tartalmaz, és annyira hatásos, hogy használata csak minden második héten szükséges.

A Color Exclusive Serum-ot kifejezetten a Wellaton otthoni használatához fejlesztették ki, de más hajfestékekkel együtt is használható. Az egyedülálló szérum rendszeres használatával segít, hogy a haj hosszan megőrizze színét, ragyogását, egészséges külsejét és lágy tapintását.

Smink trendek: a bézs visszatérése

A 2009-es őszi/téli sminktrendek nagy visszatérője a bézs lesz, a halvány tónusok egészen a testszínűtől, a szürkén át a halvány rózsaszín bézsig. London púderes arcszíneitől a New York-i matt színeken át a milánói és párizsi kifutókig mindenhol a harmatos, tiszta, ultra testszínű és szuper természetes bőr áll a középpontban.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.