Kellemes pasztell vagy vadító fekete, kékkel?

Képek: Fordítsd oda a másik rózsaszín orcád is!

Másként kell hangsúlyozni az arcot az ősz beköszöntével, mint nyáron - íme a színek és eszközök, amelyekkel igazán trendik lehetünk!

http://www.mediatar.ma.hu/tart/mediatar/8648 képgaléria

2011.09.12 15:55ma.hu
Képek ITT! - Fotó: harpersbazaar.com

Visszafogott, kellemes pasztell színek, rózsaszín az arc pirosításához: válasszuk az indián nyárra és az őszi időszakra ezeket az árnyalatokat, ha igazán vonzóak és trendik is akarunk lenni egyben.

A rózsaszín pirosító könnyű módja, hogy megadjuk az arc azonnali, életteli színét. Próbáljuk ki a különböző árnyalatokat, melyik illik bőrünk színéhez a legjobban.

A sminkhez a por- és a krémformájúak is tökéletesek lehetnek, de persze az alapozót se feledjük felkenni előtte.

Őszi tipp is a piros ajak

A vörös ajkak minden korosztálynak jól állnak és mindig szexisen, sikkesen hatnak!

Képek ITT! - Fotó: harpersbazaar.com

Mindegy, hogy rúzs formájában, vagy másmilyen állagú szájszínezőként tesszük fel. Legyen hangsúlyos, de ne túlságosan virító - az ajak színével kiegészülve teljes a jó smink!

Aki kedveli és szüksége van rá, ne hagyja ki a szájkontúrt sem. Csak illeszkedjen a rúzs színéhez! A halvány rózsaszínes árnyalatok mellé jöhet egy másik, a fekete szemkihúzóval, kék és szürkés színekkel készülő smink is.

A szem alját sötétkékkel, szürkével, sötétlilával vagy mélybarnával húzzuk ki.

Erre jöhetnek a kékes árnyalatú szemhéjfestékek, vagy a lila árnyalatai, a sötéttől egészen a rózsaszínbe hajlóig.

A tippekhez tekintse meg a képgalériát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.