Rózsaszínnel, olajzölddel és kékkel...

Fotókkal: Így légy buja barna szexistennő!

A barna hajjal keretezett arcot éppolyan trükkösen ki lehet emelni, ahogyan a szőkéket vagy feketéket szexisebbé tesszük. Lássuk a trükköket!

Csábító sminkek: így légy buja barna szexistennő! képgaléria

2011.08.16 14:40ma.hu

Sokszor említik kevésbé előnyösként a barna tincseket az erőteljesebb szőkével vagy feketével szemben.

Ám egy jól eltalált frizurával és sminkkel nagyon is kifejezővé tehetjük az arcot! Íme, milyen színekkel érdemes variálniuk a csinos barnáknak.

Ilyen színeket használj! KATT ide! - Fotó: Studio D

Amennyiben egy, Anne Hathaway-szerű külsőt veszünk alapul, ehhez az archoz például a rózsaszín, lazacszín, a visszafogottabb piros árnyalatú ajakrúzsok, enyhe rózsaszín pirosító, enyhén narancsos szájfény, barnás-rózsaszín szemhéjárnyalatok és kellemes barackszín passzolnak leginkább.

Ha a barna hajszín erőteljesebb, már inkább feketébe hajló és a szem is sötétebb, valamint ha kedveljük a kék árnyalatokat, viselhetjük azokat is: a sötétkék világos kék árnyalattal keverve a szemhéjon titokzatos hatást kelt és a csillogó szemre irányítja a figyelmet.

Ha igazán figyelemfelkeltőek akarunk lenni: a szempillafesték is lehet világoskék!

A barna hajszínhez továbbá igen mutatós a barna-olaj-sötétzöld és homokszín keverésével készült szemhéjfesték. A sötétszürke előnytelen, ám ha világosabb olajzölddel, khaki-vel keverjük, egészen üdítő a hatása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.