Ne félj az újítástól!

Képekkel: Így csinálj unalmasból trendi frizurát!

Új frizurát szeretnénk, de nem túl extrémet? Ne legyen túl feltűnő, de trendinek hasson? Íme, hogyan lehet egy átlagos frizurából menőt csinálni!

Képek: így csinálj unalmasból trendi frizurát! képgaléria

2011.08.25 14:40ma.hu

Sokan vannak úgy vele: nagyon változtatnának, de nem tudják, milyen frizura is állnak jól nekik, sajnálják levágni tincseiket.

Képekért KATT ide! - Fotó: Fernando Milani/goodhousekeeping.com

Különösen a középkorú nők küzdenek sokat a hajukkal.

Nem mernek megválni megszokott, hosszú hajuktól, attól félnek, rosszul sikerül majd a váltás, vagy túl sokat kell foglalkozni az új frizurával, és erre nincs idejük.

Íme néhány klasszikus hajviselet, amelyből trendi, újszerű, csinos frizura alakítható!

Legyen az alap hosszú, sima vagy enyhén hullámos haj, meg lehet találni az ideális, és az arc formájához is illeszkedő stílust!

Ezekkel a frizurákkal nem szükséges sokat bíbelődni, és nap mint nap kellemes érzéssel tölt el bennünket a tükörbe nézni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.