Az énekesnő mostani gyufafrizurája kabaré?

Fotók: Meddig marad még meg Rihanna haja?

Már megszokhattuk a csinos barbados-i énekesnőtől, hogy szinte alig jelenik meg kétszer ugyanazzal a frizurával. A jelenlegi nem a legjobb választás volt, de nagyobb kérdés, mi történik a hajával, ha így folytatja.

2011.06.07 11:42ma.hu

A szép barbados-i énekesnő, Rihanna frizurája lassan olyan gyakran változik, mint az időjárás - ötletes hajszobrászati alkotásai többnyire találóak, de a gyufavörös változatnak már az első verziója sem volt a leginkább hozzá illő.

Amióta vörös lett, Rihanna többször változtatta a haja formáját, a mostani, begöndörített sörény azonban nem áll igazán jól a személyiségéhez.

Bízunk benne, hogy néhány hét, és ezt is "kinövi"...

Az persze más kérdés, mennyire rongálja a haját az állandó változtatásokkal az énekesnő. Önmagában már a hajfestés gyakorisága sem előnyös, de a formázás további terheket ró a tincsekre.

Lindsay Lohan-nel és Britney Spears-szel kapcsolatban is jelentek már meg ijesztő felvételek, melyek nem hagynak kétséget afelől, hogy a hajuk nagyon kiritkult, és még a kopaszodásra is esélyesek. Reméljük, Rihanna nem megy el idáig.

Érdekes dolgok hangzanak el az énekesnő szájából...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.