Hideg víz, olívaolaj, és máris kész

Képek - Nem kell semmi extra egy gyors Katie Holmes-frizurához!

Gyönyörű, csillogó hajzuhataggal libbent be The Decision című új filmje premierjére a napokban Katie Holmes - eláruljuk, milyen trükkökkel lehet ugyanolyan hajunk, mint Tom Cruise asszonykájának.

Katie Holmes ragyogó hajjal és csinosan a The Decision premierjén képgaléria

2011.03.25 11:40ma.hu - Fotó: WireImage

Senkit sem szokott meglepni, hogy Katie Holmes mosolygós és mindig gyönyörű - igaz, néha vét egy-egy bakit, most azonban határozottan lehengerlő volt külseje a The Decision premierjén.

Ha ugyanolyan csillogó, aláomló tincseket szeretnénk, mint Katie-é, semmi szükség rá, hogy több új hajformázóval pakoljuk meg a fürdőszoba polcot. Íme a színésznő trükkje:

Nézze meg Katie ragyogó haját itt! - Fotó: WireImage

1. Mielőtt nekilátunk a formázásnak, öblítsük le hideg vízzel. Egy kis vízzel való lespriccelés nemcsak a hajat teszi fényesebbé, de határozottan felébredünk tőle...

2. Egy kevés olívaolajat folyassunk a kezünkre, és kenjük be vele a hajunkat, majd hagyjuk rajta, akár a kondícionálót. Extra ragyogást ad a tincseknek! Ráadásul ha a körmünkre is jut belőle, erősíti azt...

3. Ne nyúljunk rögtön a hajszárító- göndörítő, vasaló után: hagyjuk kissé szabadon száradni a hajat, mert a forró levegő egyébként sem tesz jót neki, és a hidratálásnak sem lesz így sok értelme.

Később kicsit beigazíthatjuk a formázó eszközökkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.