Lesd el a sztárok frizura-tippjeit!

Fotókkal - Ők is így hordják: top 10 szexi, "tikkasztó" hajviselet

A nagy meleg ellenére nyáron sem árt néhány partifrizurával előállni, hiszen az esti buliba csak nem mehetünk fejtetőre polcolt hajjal. Bár van, akinek ez is jól áll, persze megfelelő formában...

Szépség: Tíz szexi hajviselet-tipp a nyárra, sztároktól! képgaléria

2011.07.11 14:50ma.hu - Fotó: WireImage - PR Photos

Ha egy igazán menő frizurára vágyunk, sosem rossz ötlet ellesni egy sztárét, aki hasonló hajjal rendelkezik, mint mi!

A legújabb nyári frizura-ötletek is tőlük származnak. Hogyan küzdenek meg a hőséggel a hírességek úgy, hogy közben divatosak és újszerűek is maradnak?

Gwen Stefani például annak a híve, hogy ha göndörek a fürtök, ne simítsuk ki, inkább ha lúd, legyen kövér: hadd bodorodjon az egész!

Nemcsak mutatós, de nagyon szexi is, különösen platinaszőkében. Gwyneth Paltrow-t hosszú, egyenes fürtjeivel szoktuk meg, ez a csinos frizura azonban bármikor bevethető és divatos.

Ráadásul kezelni is egyszerű. A választékot oda tegyük, ahol nekünk a legjobban áll.

Rachel McAdams frizurája hasonló módon készül, elöl azonban rövidebbek a hajszálak, és a szőke szépség arcába esnek. Rachel haját eltérően színezett tincsek dobják fel.

Blake Lively szinte mindig kiengedve hordja a haját: jól állnak azonban neki az oldalt levő választék, a kezdetben sima, majd alul göndörödő tincsek.

Bohókásan göndörödő fürtökkel rendelkezik Emma Stone, aki a haja legnagyobb részét hátul feltűzte, oldalt pedig cselesen kienegedte.

Csak jól el kell találni, hol tűzzük meg egy kis láthatatlan csattal, tűvel a tincseket, hogy inkább a haj formájára irányuljon a figyelem.

Az asszimetrikus kinézet egyébként is menő, ezt láthatjuk Nicole Kidman egyik oldalra helyezett, elegáns hajfonatán és Freida Pinto fekete hajzuhatagán is, aki a hosszú, kiengedett, alul göndörödő tincseket lazán egyik oldalra fogta.

A fejtetőre helyezett kis konty üdítő viselet lehet a nyári melegben.

Whitney Port
és Kim Kardhashian "búbja" azonban különbözőképpen készül, Whitneyé laza fonatban díszeleg a fején, Kimé kissé kócosabb hatást kelt, Jennifer Lopez pedig a szorosan hátrafogott változatot kedveli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.