Jennifer Rachel-haja és Victoria bubifrizurája

Képek: Minden idők legdivatosabb hajvágásai!

Jennifer Rachel-frizurája, Victoria Beckham menő, rövid bubihaja, Farrah Fawcett jellegzetes, hullámos tincsei - ezek a frizurák is minden idők legdivatosabb hajvágásai között vannak: számos nő utánozza le őket!

Nézze meg minden idők legdivatosabb hajvágásait! képgaléria

2011.03.09 13:00ma.hu - Fotó: bobhairstyles - sedu-hairstyles.com
Dannii Minogue - Fotó: WireImage

A néhai Farrah Fawcett frizurája is a legjobbak között van - ebből is látszik, hogy a legdivatosabb hajstílusok népszerűsége töretlen.

Jennifer Aniston
Jóbarátok-ban, Rachel-ként viselt frizurája abszolút első helyezett, de nem kevésbé népszerű Victoria Beckham bubi stílusa, Danni Minogue fru-frus, szögegyenes Kleopátra frizurája sem.

Marilyn Monroe - Fotó: Michael Ochs Archives

Előnyös és könnyen kezelhető Meg Ryan laza, de fiús hajviselete, Mia Farrow extrém fiús stílusa, vagy az újabban felfedezett sztárok közül Blake Lively szőke, hosszú, kissé göndörödő fazonja.

Marilyn Monroe jellegzetes szőke fürtjei is a legdivatosabb frizurák közé tartoztak, ma már talán némileg vesztett népszerűségéből, akárcsak a néhai Diana hercegnőé, de az idősebb korosztály most is szívesen választ ehhez hasonló frizurát.

Frizura ötletek 2011-re!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.