Csábos hullámok, göndör fürtök, csillogó simaság

Képek - Lesd el: Top 10 partifrizura a sztároktól!

Ashley vagy Kristen Bell csábos hullámai, Carrie tökéletesen oldalra igazított fürtjei vagy Taylor egyszerű, mégis csodásan aláomló egyenes haja - melyek a legmenőbbek a partikon?

Sztárhölgyek ajánlásával: a legmenőbb partifrizurák képgaléria

2010.11.30 09:55ma.hu

A hírességek egy része minden partira különleges frizurával készül - például valamilyen trükkös konttyal.

Vannak azonban, akiknek esze ágában sincs megválni a jól bevált stílustól. Hosszú vagy közepesen hosszú hajukat kiengedve hordják, mégis van benne valami rafinéria. De micsoda?

Ashley Greene - akinek valódi külseje igencsak eltér az Alkonyat-beli Alice-étől - hosszú, barna haja középen van elválasztva. Egyik oldalon a fül mögé hátrafogott, lágy hullámai pedig göndörítve hullanak a vállára. Romantikus és nagyon nőies.

Carrie Underwood
szőke, sima haja egy oldalt elválasztással és az arca engedéssel jellegzetes. Alul befelé szárítva viseli fürtjeit, melyek tökéletesen keretezik hosszúkás arcát, a hosszabb haj már nem állna neki ilyen jól.

Kristen Bell szőke hullámai gyönyörűen omlanak a színésznő vállára - a göndör fürtök hajcsavaró eredményei, stylistja szerint először meg kell a tincseket szárítani, majd meleg csavarókra tenni, így tartósabb lesz a hatás.

Taylor Swift
egyenes, hosszú hajával sok mindent nem lehet kezdeni - gondolnánk. Az énekesnő stylistja azonban arra biztat, a hajspray-t ne csak göndör fürtökhöz használjuk, hanem simához is, majd alkalmazzuk a hajvasalót, egészen különleges eredményt kapunk.

Jennifer Lopez finom, kanyargó hullámai annak köszönhetőek, hogy a már megszárított hajat JLo csavarókra rakja, majd jól kifésüli. Az énekesnő frizurája matt hatást kelt, ezt száraz samponnal vagy akár bébi púderrel is elérhetjük.

Diana Agron frizurája kislányos, de romantikus - a feje búbján gondosan összefogja a hajat, melyet alaposan meg kell fogni, hogy ne csússzon szét, hajspray-el is rá lehet segíteni, sőt. Hullámait csavaróval érte el.

Keri Hilson rövid frizurája csak nagyon kisimítva hatásos! A sztár a fru-frunál emelte meg egy kissé a hajat göndörítő vasalóval.

Charlize Theron
egyenes, egyszerű frizurájának tartóssága simító krémmel és szilikon szérummal érhető el - árulja el stylistja.

Keri Russel
egy lazán hátrafogott konttyal dobja fel félgöndör haját, Ne fogjuk össze túl erősen a hajat, és egy elegáns dísszel rögzítsük, akkor inkább lesz ünnepélyes, és nem kelt "tornára kész" hatást.

Malin Akerman jellegzetes "pónifrizurája" nagyon lágy hullámokból áll és asszimetrikus vonalakkal van elválasztva. Döntsük el, hol lesznek a választékok, majd göndörítő vasalóval húzzuk ki arcunkból a fru-frut, így nem kelt a frizura teljesen egyenes hatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.