Népszerű sztárok és sajtósok a hajmosóban

Gyönyörű fotók: Hajas frizurái megint vitték a pálmát!

Hajas László közel 20 éve rendez versenyt a szalonjaiban dolgozó és tanuló fodrászok számára - a legnevesebb fodrászok zsűrizték az elkészült frizurák fotóit, míg a legigényesebb vendégek ízlését népszerű sztárok és a sajtó munkatársai képviselték.

Micsoda frizurák - íme a Hajas verseny legjobbjai! képgaléria

2010.09.10 13:29ma.hu

Hajas László közel 20 éve rendez versenyt a szalonjaiban dolgozó és tanuló fodrászok számára, mely 2007. óta a Hajas Cut & Color Competition nevet viseli.

Szakmai szempontból a legnevesebb fodrászok zsűrizték az elkészült frizurák fotóit, míg a legigényesebb vendégek ízlését népszerű sztárok és a sajtó munkatársai képviselték.

A Symbol Galériában 96 káprázatos pályaműből készült kiállításon a szakmai kategóriák mellett többek között Jáksó László, Gönczi Gábor, Geszti Péter, Herczeg Zoltán, Fésüs Nelli, Vásári André, Brasch Bence és Harsányi Levente szavazatai alapján dőlt el, hogy ki kapja a Sztárok kedvence díjat.

Bár nagyon komoly volt a mezőny, szinte egyöntetű döntést hoztak celebjeink, favoritjuk Szabó Ferenc vibráló színű munkája lett. A leglátványosabb átváltozásnak járó Metamorfózis-díjat Kaluczki Anikó egyik munkájának ítélték a média képviselői .

" Nem tudok igazán elvonatkoztatni az arcoktól, a lányok tekintetétől. Gyönyörű modellek voltak, szívesen látnám őket leendő gyermekeim anyjaként. Nincs kedvelt frizuratípusom, vagy favorizált hajszínem. Az én toplistámon olyan pályaművek szerepeltek, amik mellett nem tudnék elmenni az utcán" - mondta Jáksó László.

Zsidró Tamás, Szabó Imre, Koczka, Szabados Iréne, Kucsera Zsolt, Papasz Vasziliosz, Gellei András
és a többi mesterfodrász szigorú szakmai szemmel értékelte a hajvágásokat, alternatív épített és fésült frizurákat.

De véleményük megegyezett abban, hogy a versenyen világszínvonalú alkotások szerepeltek. Hajas László méltán lehet büszke a szalonjaiban dolgozó fodrászokra.

"Tartottam attól, hogy a tavalyi verseny magas színvonalát már nem is lehet túlszárnyalni, de a szakmai és a sztárzsűri egybehangzó véleménye is alátámasztja, hogy az idei eseményre még nagyszerűbb pályaművek érkeztek. Csodálatos a mi szakmánk, és fontosnak tartom, hogy évről-évre egyre szélesebb körben mutathassuk meg a bennünk rejlő kreatívitást " - mondta meghatódva Hajas László, a 11 fődíj és a számtalan különdíj átadása közben.

Díjazottak a HAJAS CUT&COLOR COMPETITION 2010. ÉVI VERSENYÉN:

Hajvágás „STUDIO“ kategória: Forró Édua

Hajvágás „SALON“ kategória: Szabó Ferenc

Hajvágás „ACADEMY“ kategória: Kaluczki Anikó

Férfi hajvágás kategória: Pálfi István

Hosszú haj/Hajhosszabbítás: Füzi Artúr
Alternatív hosszú haj/Hajépítés: Tóth Aranka
Hajszín kategória: Honosi Réka
Tanuló hajvágás kategória: Székely Kata
Tanuló hosszú haj kategória: Székely Kata

A sztároknak legjobban tetsző frizura győztese: Szabó Ferenc Leglátványosabb átváltozás/ metamorfózis díj győztese: Kaluczki Anikó Symbol Különdíj: Kaluczki Anikó
FM Group Különdíj: Szabó Ferenc

Hajast tényleg megérintette a látvány!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.