A sztárfodrász sem volt makulátlan nebuló

Hajas László kisfia lányokat néz a neten!

Kiderült, hogy a sztárfodrász kisfia már figyelmeztetésben is részesült azért, mert számítástechnika órán lányos oldalakat nézegetett egy barátjával a neten, amin édesapja egyáltalán nem döbbent meg, hiszen Ő sem volt makulátlan nebuló.

2009.09.09 17:20ma.hu

Az iskolaévek alatt előfordult, hogy csikkeket ragasztott a mennyezetre, hogy a Parlament tetejére mászott, és gyakran utazott a villamos ütközőin is.

- „ Nagyon speciális osztály voltunk a fodrásziskolában, mert általában az ilyen osztályokban túlnyomórészt fiúk voltak, de valamiért az iskola abban az évben gondolt egyet, és csinált egy fiú osztályt, így a mi csapatunk kétharmada fiú volt, és egyharmada volt csak lány.”- meséli a Tabu Tv riporterének Hajas László, aki saját bevallása szerint sem volt túl jó magaviseletű diák annak idején.

A Tabu Tv megtudta: a mesterfodrász gyakran huncutkodott társaival.

- „ A fiú vécében csikkeket ragasztgattunk a mennyezetre, de volt olyan, hogy egy osztálytársammal felmásztam a Parlament tetejére, volt olyan, hogy tujáztunk, ami azt jelentette, hogy a Krisztina körúton közlekedő villamos hátsó ütközőjére felültünk és ott közlekedtünk, tehát nem mentünk be és nem váltottunk jegyet.”- mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Hajas László.

Dobó Kata volt párja egyébként büszke fiára, hiszen Ő ilyen szempontból nem lépett édesapja nyomdokaiba, kivéve talán egy kínos esetet.

- „ Egyszer számítástechnika órán volt szabadidejük, amikor barangolhattak a hálón, és ilyenkor utólag ugye visszakérdezi az oktató tanár, hogy ki mit csinált. A fiam valami lányos oldalra tévedt a barátjával, és ezt bevallotta őszintén a tanárnak. Ekkor kapott egy kis dorgálást, de azóta semmi ilyesmi nem történt.” - osztotta meg az internetes sztártévével Hajas László.

Hajas döbbenetes hívást kapott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.