A magától tökéletes frizura titkai

Gyors reggeli hajébresztés

Nincs olyan nő, aki ne vágyna arra, hogy a frizurája ébredést követően, minden reggel, "magától", vesződség nélkül tökéletesen mutasson.

2010.10.27 12:00impulzus.ro

Természetesen ez sokaknak csak vágyálom marad.

Megint mások legalább hetente egy alkalommal fodrászuk által tétetik rendbe hajkoronájukat, míg a többségnek marad az otthoni igazgatás.

Miután tudomásul vetted, hogy hajszálaid rakoncátlanul összevissza állnak, kezd a reggelt egy könnyed fejmasszázzsal. Csepegtess a kezedbe néhány csepp levendulaolajat (ha nincs időd, akkor az olaj nem szükséges), majd az ujjbegyeiddel gyengédem masszírozd át a fejbőrt.

Ez nemcsak a hajszálaidat serkenti, de téged is kellőképpen felébreszt. Ezt követően fésüld át alaposan a hajad, majd jöhet a hajmosás. Beszárítás és frizuraigazítás közben ne feledkezz meg a fixálásról sem.

Abban az esetben, ha nincs otthon fixálód, de azt szeretnéd, hogy hajad tartósan fényes és csillogó legyen, csavard ki egy nagyobb citrom levét, szűrd át teafilteren és kend a hajadra.

Az otthoni természetes módszereket nem minden nő részesíti előnyben, ehelyett szívesebben használnak boltokban kapható készítményeket.

Tény az, hogy ezek által is szebbé, egészségesebbé varázsolható a haj, sőt a színét is tovább megőrzi, de a termékcsalád használata előtt mindenképpen kérd ki fodrászod tanácsát.

Lényeges, hogy mindig hajtípusodnak megfelelő kondicionálót, sampont használj, ami nemcsak tisztává, de egészségessé is teszi a hajad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.