Könnyű és kényelmes frizurák

Nem csak a ruha, a frizura is öltöztet

Egy brit felmérés szerint minden harmadik nő több időt tölt frizurájának elkészítésével, mint a sminkeléssel. Az ok egyszerű, hiszen a megkérdezett nők többsége szerint nemcsak a ruha, hanem a frizura is "öltöztet".

2010.08.18 15:00ma.hu

Mutatós frizurát szeretnél, de kifogytál az ötletekből?

Íme pár egyszerű trükk, mely segítségével gyorsan elkészítheted a trendi nyári frizurát. Kétségtelenül nyáron a legegyszerűbb frizura a copf.

Ám, ha unod ennek egyhangúságát, egy-két apró trükk segítségével ezt is feldobhatod. A kellékek egyszerűek: hajsütővas, hajkiegyenesítő, hajhab, hajlakk, hajgumi és néhány hajtű, melyek bárki kelléktárában megtalálhatók.

A copf romantikussá válik, ha egy-két tincset előre húzol, s kislányosan bájos, ha frufruval viseled.

Egyre divatosabbak mostanában az oldalra csapott hajfonatok is. Trendi az is, ha elől, a homlokod fölött egyetlen egy tincset fonsz be, majd pedig egy hajtűvel oldalra tűzöd.

Az apró, alig látható hajfonatok is bájosak, ha hullámos a hajad, ne törődj sokat vele, a vizes hatású „beach“ stílus még most is hódít.

Az egyszerűség jegyében ezek a nyári frizurák amúgy sem igényelnek sok törődést, a lényeg, hogy arcformád és kedved szerint válassz

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.