Más haja volt a fején, ezért felelnie kell

Pucér cicik és per: Paris Hilton rossz parókát viselt?

Pert indítottak szerdán Paris Hilton ellen, mert állítólag valaki más haját hordta.

Paris Hilton napozni vitte meztelen melleit! képgaléria

2010.08.12 16:39MTI

A cég, amely póthajakat készít, azt állítja, hogy a 29 éves üdvöske 2008-ban a konkurencia hamis tincseit viselte, és ezzel megszegte a vele kötött szerződést, amelynek értelmében a vállalkozás termékeit kell viselnie és reklámoznia.

A Hairtech International Inc. 35 millió dollárra (7,6 milliárd fornit) teszi az őt ért kár nagyságát, ami tízszer annyi, mint amennyit a cég Hiltonnak fizetett. A csalásra és szerződésszegésre bizonyíték a felperes szerint az is, hogy az örökösnő bulizott ahelyett, hogy részt vett volna a cég marketing kampányában.

Az irat megemlíti továbbá, hogy a bulikirálynő kihagyta az üzletlánc egyik vacsorapartiját 2007-ben, mert éppen börtönbüntetését töltötte.

A celeb 2007-ben 23 napot töltött rács mögött, mert kétszer is felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett, miközben próbaidőn volt vakmerő vezetése miatt. A cég szerint csak ezzel a kihagyott vacsorával 6,6 millió dollártól estek el.

Dawn Miller, Paris Hilton szóvivője nem reagált szerdán sem a telefonokra, sem az e-mailekre.

Nem ez az első eset, hogy perbe fogják Hiltont. 2008-ban a Pledge This! (Ezt kapd ki!) című film producerei azért perelték be a miami bíróságon, mert szerintük nem vett részt megfelelően a film promóciójában. A bíróság tavaly úgy döntött, hogy nem tartozik a követelt közel 8,3 millió dollárral, amelybe a film elkészítése került.

Arról viszont még ezután határoznak, hogy egymillió dolláros tiszteletdíját vissza kell-e adnia az alkotóknak. A filmet egyébként csupán néhány moziban mutatták be.

Paris Hilton megalázta kérőjét

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.