Nagyon gyanús a sztár melle!

Szexi képek: Mi lett vele? Paris Hilton cicije majd' kibuggyant a ruhából

Két hónappal ezelőtt még szolidabb méretekkel rendelkezett a szőke hotelörökösnő, aki kikandikáló kebleivel lepte meg az egyik esti party résztvevőit - A változásról csak annyit, hogy Paris Hiltont nem lehetett nem észrevenni.

Paris Hilton műmellekkel feszít? képgaléria

2010.06.10 19:30ma.hu

Nagyon profi push-up melltartóra, vagy pedig szilikonra volt szüksége Paris Hilton-nak, aki a minap döbbenetes dekoltázzsal kápráztatta el a jelenlevőket egy partin.

Korábban így festett Paris Hilton

A szépséges szállodaörökösnőt, aki bár alakját tekintve a legcsinosabb modellekkel is felveszi a versenyt, nem áldotta meg az ég túlságosan nagy keblekkel, de ez őt - látszólag - sosem zavarta. Vagy mégis?

Egy biztos, Paris Hilton-t mélyen dekoltált, tarka rózsaszín ruhájában nem lehetett nem észrevenni. És nem azért, mert híres...

Két mellét nehezen kerülhették ki a tekintetek, amelyek szinte kibújtak a rafinált öltözékből.

Határozottan úgy tűnik, hogy a feltűnési viszketegségben szenvedő,bár mostanság némileg visszafogottabb Paris kés alá feküdt.

Noha korábban semmi gondja nem volt kisebb méreteivel - mint tudjuk, még teljesen meztelenül is felkerült a világhálóra - ezek szerint mégis szeretett volna valamit finomítani a külsején...

Paris Hilton szingli marad?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.