Doug Reinhardt a szerencsés kiválasztott

Képek - Mi történt? Paris Hilton férjhez menne párjához!

Egyre jobban komolyodik a korábban főleg botrányairól ismert hotelörökösnő - Paris Hilton tavaly Benji Madden-nel kötötte volna össze életét, a szerencsés "nyertes" azonban a jelek szerint jelenlegi barátja lesz.

Paris és Doug: élvezik a figyelmet! képgaléria

2010.01.08 17:30ma.hu

Már a Good Charlotte zenészével, Benji Madden-nel is komolynak bizonyult Paris Hilton kapcsolata, a fiatalok azonban kilenc hónap után mégis a szakítás mellett döntöttek.

Nem sokkal később jött össze a szöszi szállodaörökösnő a jóképű Doug Reinhardt-tal, kezdetben itt is dúlt a szerelem.

Doug és Paris nem takargatják érzelmeiket...

Olyannyira, hogy az egykori botrányhősnő kis híján újra kiérdemelte ezt a nem túl megtisztelő címet, amikor a párjával egy klubban az asztal tetején csókolózott és tapogatták egymást nyilvánosan...

Pár hónap után aztán hirtelen összeveszett a páros, de - ami Paris-nél nem szokványos - ki is békültek.

Úgy tűnik, Doug lesz a befutó: Hilton kisasszony ugyanis már nem titkolja, hogy férjhez szeretne menni a kedveséhez!

Nemrég a Life&Style magazinnak árulta el, hogy Reinhardt mellett tanulta meg, mi is az igazi szerelem, és úgy érzi: benőtt a feje lágya, megszelídült Doug oldalán.

No persze a sármőr sem panaszkodhat, hiszen ha minden igaz, hamarosan Amerika egyik leggazdagabb lányát vezetheti oltár elé.

Nem is csoda, ha meghatottan csak annyit mondott: a világ legszerencsésebb férfijának érzi magát.

Paris Hilton egy disznóval hált?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.