A producer a botrányhősnő szomszédja!

Andy Vajna bevallotta, hogy mi köti Paris Hilton-hoz!

A híres hollywoodi producerrel Budapesten találkoztunk egy új divatcég, a Coin első hazai üzletének megnyitóján, ahol Paris Hilton is tiszteletét tette. Amikor Andy Vajnát a botrányhősnőről kérdezték, kiderült, hogy neki nem jelent túl sokat jelenléte.

2009.09.07 15:43ma.hu

A producer elmondta, hogy Los Angelesben szomszédok, és még a fia is együtt koptatta az iskolapadot a Hilton csemetével.

Vajna András, vagy ismertebb nevén Andrew G. Vajna még 1956-ban családjával együtt hagyta el hazánkat.

Azóta híres hollywoodi producer lett, ezért is nagy szó, ha valakinek Magyarországon sikerül találkozni vele. A Tabu Tv stábja Andy Vajnával egy új olasz divatcég első hazai üzletének megnyitóján találkozott, ahol a díszvendégről, Paris Hiltonról is megkérdeztük a producert.

- „Izgalmas, hogy Paris Hilton is eljött a megnyitóra, mindenki élvezte. Emiatt van ilyen tömegnyomor, különben miért lennének itt az emberek?! Paris Hilton egyébként Los Angelesben mellettem lakik, és a fiam együtt járt vele iskolába, tehát ez nekem nem akkora dolog.”- meséli a Tabu Tv riporterének Andy Vajna, aki azt is elárulta, hogy a szomszédi viszony ellenére még sohasem beszélgetett hosszabban az örökösnővel, csupán köszönőviszonyban vannak egymással.

A Tabu Tv azt is megtudta, hogy az amerikai producer nem ítéli el Parist a botrányaiért.

- „Idefigyelj, ha ez neki jó és sikert hoz, akkor miért ne?” - tette hozzá Andy Vajna, aki az interjú után egyből vacsorázni indult, hogy lehűtse magát a Coin megnyitóján uralkodó forróság után.

Paris nagyon jól érzi magát a bőrében, de meddig?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.