Megnyitóra érkezett hazánkba az örökösnő

Szexi fotók - Paris Hiltonnak nem kellett a pesti Hilton!

Magángéppel érkezett Magyarországra a Hilton-szállodalánc örökösnője, modell és énekesnő, Paris Hilton, aki ezúttal divattervezőként vesz részt egy megnyitón.

Paris pikáns erkély-jelenete: itthon is láthatunk ilyet? képgaléria

2009.09.03 09:35ma.hu

Egy olasz nagyáruház megnyitójára jött el Budapestre Paris Hilton - a csinos szállodaörökösnő magángéppel érkezett és információk szerint nem a Hilton-, hanem a Four Seasons Hotelben szállt meg. Nem tudni, meddig marad az országban, programja is titok.

Steiner Kristóf
is készül Paris érkezésére, aki az Egy örökösnő vallomásai című könyvének fordítója. Még szervezik a találkozójukat, de úgy tudja, Paris örül neki, hogy újra látják egymást. Tavaly a saját könyvét ajándékozta a Hilton lánynak, magyar kiadásban. Most egy spirituális kötettel készül neki, de eddig még nem találta meg angol fordításban - árulta el a Napi Ásznak Kristóf.

Steiner Kristóf, aki jelenleg Izraelben él a kedvesével, a Madonna-koncert miatt érkezett Magyarországra néhány hete.

Tavaly Paris Hilton a Good Charlotte együttes magyarországi fellépése kapcsán járt hazánkban. Akkor ugyanis a kedvese volt Benji Madden, a zenekar egyik tagja, őt kísérte el.

Kristóf találkozott és hosszasan elbeszélgetett a kulisszák mögött Paris-zel, ami életreszóló élményt jelentett számára.

Internetes naplójában a Viva egykori műsorvezetője arról is beszámolt, hogy Paris a nyakába borult, és nagyon jól elcsevegtek a negyed óra alatt, míg együtt voltak.

Nem csoda hát, ha Kristóf szeretné újra látni a szállodaörökösnőt, s állítólag a szimpátia kölcsönös.

Steiner Kristóf párja, Matan egyébként izraeli származású, ezért költözött ki a páros az országba. Hazánk sztárja jól érzi magát, és odakint is a magyar sajtónak ír.

Ráadásul olyan lapoknak, melyenek mindig szívesen dolgozott volna. Mint mondta, a héber nyelvvel még küzdelmet folytat, de egyébként minden rendben - úgy érzi, valóra váltotta az álmát.

Paris Hilton szexvideóját már az anyja is látta...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.