A ledér botrányhősnő képtelen megbocsátani!

Ez túlzás! Paris Hilton retteg attól, hogy megcsalják!

A Hilton szállodalánc örököse bevallotta, rettenetesen fél attól, hogy párja, Doug Reinhardt félrelép, mert tudja: képtelen lenne megbocsátani a hűtlenséget. Paris Hilton egy külföldi bulvárlapnak bevallotta, gyakran álmodja azt, hogy kedvese egy másik nővel van együtt...

Dögös fürdőruhás képeken Paris Hilton! képgaléria

2009.08.31 17:15ma.hu
Jó szülők lennének?

Paris Hilton tehát gyakran álmodja azt, hogy kedvese egy másik nővel kézen fogva sétálgat. Ilyenkor felriad, és örömmel nyugtázza, hogy csak álom volt…

A pszichológusok szerint az álom tartalma sokat elárul az álmodóról, hiszen tudatalattink így tehermentesíti magát. Tehát ha valaki azt álmodja, hogy megcsalják, akkor nappal is gyakran foglalkozik ezzel a kérdéssel.

Mindezt alátámasztandó Hilton bevallotta, hogy telerakta kedvese lakását a saját fényképeivel, remélvén, hogy amikor a férfi félre akar lépni, eszébe jut, és meggondolja magát. –írja a Kiskegyed.

Hilton állítólag azt reméli a rengeteg életnagyságú fotótól, hogy így Reinhardt nem felejti el.

Egy a neve elhallgatását kérő ismerős szerint az örökösnő egy vancouveri kirándulás előtt tette tiszteletét Reinhardt lakásában, és köszönhetően az új képeknek a régiekből csupán néhány élte túl Hilton dekorálási mániáját.

Állítólag mostanában még az örökbefogadáson is töri a fejét Doug Reinhardttal,akivel valóban egyre szorosabbra fűzik kapcsolatukat. Paris különben jelenleg az Interface Foundation nevű szervezettel járja a világot, a hírek szerint nemsokára hozzánk is ellátogat.

Élményeiről főleg a közösségi portálokon számol be óriási lelkesedéssel.

– „ Csak most jöttem rá, milyen csodálatos dolog adni!”
– tájékoztatta rajongóit korszakalkotó felfedezéséről.

Paris csúnyán megalázta Doug-ot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.