A szőkeséget nagyvilági élet vonzotta Cannes-ba!

Felháborodtak Paris Hiltonon a franciák!

Felháborította a francia állatvédőket Paris Hilton, aki vasárnapra virradóra Cannes-ba repült, hogy mulasson egyet kíséretével egy kisebb állatparkot fenntartó klubba. A több milliárd dollárra becsült szállodalánc örököse szombaton este ruccant át a francia Riviéra filmvárosába.

Részeg bulizás képei! Paris és Tara balhés csajok! képgaléria

2009.05.19 18:30rtlbulvar.hu

A 28 éves szőkeséget a filmfesztivál körül nagyvilági élet vonzotta Cannes-ba. Amikor megérkezett, egyenesen a város egyik legforróbb éjszakai klubjához, a VIP Room-hoz hajtott kocsival. 

A vendégek szórakoztatására a klub felállított egy kis állatparkot őrzött kapuin kívül, és az egyik ketrecben egy Stella nevű nőstényoroszlánt mutogatnak.
 
A Franciaországi Állatvédők Társasága (SPA) emiatt hevesen támadja a szórakozóhely tulajdonosát és azokat a vendégeket, akiknek a kedvükre van az.

Paris és Tara a botrányhős barátnők!

Az AFP beszámolója szerint Paris Hilton éjszaka kettőkor érkezett meg a klubhoz kíséretében barátjával, Kelly Osbourne, Tara Reid színésznővel, Robin Thicke énekessel és legalább egy tucat testőrrel, majd elszökkent az állatok mellett és ment mulatni. 

Ennyi is elég volt azonban, hogy a célpontja legyen az állatvédőknek, aki szerint Hiltont is szórakoztatják a bezárt állatok. 

A VIP Room állítja, hogy jól bánnak az állatokkal, és nem zavarja őket a hangos zene. Gondoskodnak róluk, és van elég nagy mozgásterük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.