Aranyban fürdik a pucér örökösnő!

Forró képek! Nem elégedtek meg Paris arcával, a teste kellett nekik!

Paris Hilton még ruháitól is megvált a siker érdekében! A sztár legújabb húzása az, hogy teljesen pucéran arany színben pompázva fotózták egy osztrák, habzóbort gyártó cég reklámkampányában.

Paris meztelen és szinte meztelen képeken a kampányban... képgaléria

2009.04.14 18:10ma.hu

Paris Hilton ezúttal nem öncélúan mutogatta bájait, hanem csupán pénzkeresés miatt...a botrányhősnő ugyanis az osztrák Rich Prosecco, habzóbort gyártó céghez szerződött reklámarcnak. 

A hírek szerint nem csekély összegért! Hilton kisasszony tetőtől-talpig aranyra festve, anyaszült meztelenül és lenge öltözetben is hirdeti habzóborát. 

- „Paris a legjobb modell, akivel hirdethetjük a Proseccot!” – jelentette ki Günter Aloys, vállalat tulajdonosa.

Aranyba mártva...

Mondta ezt annak ellenére, hogy a nedű egyelőre nem hozta azokat az értékesítési célokat, amelyeket elvártak tőle, hiszen a készlet raktárakban pihen világszerte. 

Az osztrák gyártó ugyanis olasz borászokkal pereskedik a Prosecco név használata miatt, addig pedig eladhatatlan az áru. – írja a Kiskegyed.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.