Nyilvánosan nyúlkált pasija nadrágjába!

Képek - Vécészex-szel okozott botrányt Paris Hilton!

Valószínűleg sokszorosan megbánta Elton John kedvese, hogy hirtelen ötlettől vezérelve Paris Hiltont és párját is meghívta a yacht-partijára - A szállodaörökösnő nem hazudtolta meg magát...

Élvezik a figyelmet! - Paris és Doug Reinhardt Cannes-ban képgaléria

2009.05.27 11:15ma.hu

Nincs az a valamirevaló rendezvény, amire Hilton kisasszony nem hivatalos - Paris és jelenlegi barátja, Doug Reinhardt a Cannes-i filmfesztiválon is megjelentek.

Az azt követő, egyik yachton tartott mulatságra - melyet Elton John párja, David Furnish szervezett - azonban csak véletlenül kaptak meghívást. A férfi egy francia hotelben találkozott össze a fiatal párral, és úgy döntött, jöhetnének ők is a bulira.

Bemelegítés...- Fotó: hollywoodgrind

Paris és Doug azonban nem túl szépen köszönte meg a kedves invitálást: olyannyira egymásba feledkeztek a helyszínen, hogy valóságos botrányt okoztak!

Először csak állandóan a másik ajkán lógtak - Majd a vendégeknek feltűnt, hogy egymáshoz nyúlkáltak az asztal alatt.

De az "ingyen mozinak" ekkor még nem volt vége: Paris és párja ugyanis egyszercsak felpattantak, elvonultak a mosdóba, ahol egymásnak estek!

Ettől már a yacht kapitánya is besokallt - a háborgó vendégek legnagyobb örömére, szégyenszemre kidobatta a partiról Hilton kisasszonyt és a kedvesét!

Paris egyébként teljesen odavan legújabb barátjáért - ezt újfent be is bizonyította.

Állítólag Reinhardt már meg is kérte a kezét, de először hosszasan gondolkodott a dolgon.

Ha így lángolnak továbbra is az érzelmek, Paris legközelebb minden bizonnyal igent mond...

Tudja meg, miért váltott sötétre Paris Hilton?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.