A szemét igen, cicijét abszolút nem takarta...

Forró képek: Pucér dudákkal napozott Paris Hilton

A dúsgazdag szállodaörökösnő sosem volt egy szégyenlős fajta, ám egy ideig nem örvendeztetett meg senkit meztelen keblei látványával. Eddig.

Paris Hilton napozni vitte meztelen melleit! képgaléria

2010.08.12 10:30ma.hu

Korábbi életmódjához képest némileg visszafogottabban él Paris Hilton - botrányai után lecsendesedett egy időre, bugyimutogatós fotók és agyba-főbe pasizásai sem szerepeltek a címlapokon.

Úgy tűnt, megállapodik, a jóvágású Doug Reinhardt oldalán megtalálta a boldogságot.

Mostanság azonban újra fel-fel tűnnek a csinos szőkeség pikáns fotói!

Nemrég újra lencsevégre kapták a szoknya alól kivillanó bugyiját, a közelmúltban pedig ismét fedetlen keblekkel napozott Saint Tropez partján, amit egy leleményes lesifotósnak sikerült megörökíteni.

A képek minősége ugyan kifogásolható volt, a jelenlegivel azonban ilyen gondok sincsenek. Paris megadóan pózolt a tengerparton, egyszál bikinialsóban.

Afelől persze senkinek sem lehet kétsége, hogy a szép hotelörökösnő előszeretettel mutatja meg pucér idomait. Hiszen pályafutása kezdetén egy szexvideóval is "büszkélkedhetett..."

Kikelt magából Paris Hilton!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.