A frizura, amely megszerzi, amit akarsz...

Milyen a nő, akit utánozni akarnak?

Ha tényleg szüksége van a szabad pályára - és arra a rendkívüli pasira vagy melóra - akkor olvasson tovább, hogy megtudja, hogy a stílusa hogyan járulhat hozzá a pozitív végkimenetelhez.

2010.11.24 18:00topshop.hu

Amikor egy nő megváltoztatja a frizuráját, kapásból képes megváltoztatni a képet, amit a környezete róla kialakított.

Az állomállás

Szeretné, ha a potenciális munkaadó önre figyeljen, és ne az összekócolódott hajára: a haj legyen sima, ne vállaljon be semmi divatőrületet. A még nedves hajat fésülje át hajsimító krémmel, mielőtt teljesen megszárítja.

Vegye ki az arcából a haját, és a fülek fölött összefogva rögzítse kicsivel a fejbúb alatt (egy kis tupír előkelőséget ad hozzá). A végső hatást hajfénnyel éri el.

Felhívni a pasi figyelmét

A lágyan omló fürtök megfogják a férfi tekintetét. Nem tehet ellene semmit: a dús, rugalmas haj a fiatalság, és az egészség jele, márpedig a férfiakat tudat alatt vonzzák ezek a jellemzők, mert termékenységre utalnak.

De nincs szükség három doboz hajspray-re, hogy felpumpálja a haját. A pasikat olyan frizurák vonzzák, amibe beletúrhatnak. Elég csak némi habot bedolgozni a nedves hajba, szárítás előtt, majd széles sütővassal vagy nagy hajcsavarókkal tegyen lágy hullámokat a hajba és... kezdje el begyűjteni a telefonszámokat.

Csúcsra törni

Mindegy, hogy egy valóság-showba jelentkezik, vagy a helyi hírekben próbál szóhoz jutni, a kiválasztásnál az a fontos, hogy a haja ragyogjon. A fényes haj energiát sugároz, és ez az, amit a jelentkezőkben keresnek. A tökéletes hatáshoz dörzsölje be a gélt a nedves hajba. Szárítsa meg, majd csavarja fel másfél centis darabokként, és rögzítse csattal.

Miután a haj lehűlt, vegye ki a csatokat, és kefélje a fürtöket addig, amíg lágy, fényes hullámokká nem szelídülnek. Befejezésként használjon hajsprayt, ami fényes réteget képez.

A Nővé válni, akit a többiek utánozni akarnak

Az ilyen nőt a többiek csodálják ... és követik. A rövid haj a legbátrabb megoldás (és egy tanulmány szerint, amit a Yale egyetemen végeztek, a lenyírt fürtök biztosítják a legtöbb bizalmat), de ha nem kész rá, hogy levágassa a haját, a frufru is hasonlóan erős hatást tud gyakorolni. (Az egyik oldalon hagyja kicsit hosszabbra, így élhet a félresimított haj hatásával is.).

A többi hajat hagyja egyenesnek, de vadnak, úgy, hogy a hajsütővas használata előtt hajformázó habot dolgozzon bele a fürtökbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.