"Felturbózta" a haját a 10 éves sztár

Elképesztő fotók: Willow Smith karácsonyi frizurával

Már meg sem lepődünk a tíz éves Willow Smith extravagáns kinézetén, de azért érdemes megnézni, karácsony alkalmából hogyan "turbózta fel" a hajviseletét.

Willow Smith furcsa karácsonyi frizurával lépett színpadra képgaléria

2010.12.10 11:29ma.hu
Fotó: Justjared

Épphogy betöltötte a 10. évét, de már befutott névnek számít a zeneiparban Will Smith és Jade Pinkett lánya, Willow.

A gyereket nagyjából egy évvel ezelőtt vette pártfogásába az a Jay-Z producer, aki korábban már sikeresen emelte a világhírig Beyoncé Knowles-t, de dolgozott együtt Eminemmel és 50 Centtel is.

Az eredetileg bűbájos kislányból pillanatok alatt profikat megszégyenítő vamp lett, babafürtjeit féloldalasan felnyírt és állandóan változó színű frizurára cserélte, lemezei pedig világszerte nagy ütemben fogynak.

Legelső száma, a Whip my hair is villámgyorsan felkapaszkodott a legnagyobb listákra, és a dal címéhez híven valóban felturbózta most is a haját: ezúttal különleges, karácsonyi ihletésű frizurával állt a közönsége elé.

Elképesztően dögös a Smith-lány klipje

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.