"Mindent egyedül csináltam" - állítja a gyerek

Meghökkentő fotók: Teljesen elszállt magától Will Smith 9 éves lánya!

Will Smith és Jada Pinkett Smith 9 éves lánya az MTV News-nak adott interjújában mondta el, hogy nagyon büszke magára, hiszen teljesen egyedül érte el, hogy felfigyeljenek rá a sztárvilágban és mint profi énekesnő kezeljék idősebb "kollégái".

Meghökkentően fest a 9 éves sztárcsemete, Willow Smith! képgaléria

2010.11.04 09:35mellesleg

Willow Smith elmondása szerint szüleinek semmi köze ahhoz, hogy befutott, ellenben ő nagyon sokat és nagyon keményen dolgozott azért, hogy ez így legyen. Jay-Z-nek azért köszöni szépen, hogy leszerződtette a kiadójához, és így elkészülhetett első klipje, a Whip my hair.

Nemrég még így nézett ki Willow... - Fotó: rawemag.org

A kislány nem most tűnt fel először a vásznon, a szemfülesek már 2007-ben felfigyelhettek rá, ugyanis az édesapja, Will Smith nagysikerű mozijában, a Legenda vagyok című drámában saját magát alakíthatta pár perc erejéig.

Azóta egyre többször láthatjuk neves díjkiosztó ünnepségeken és rendezvényeken, szülei és testvére, Jaden oldalán, ami önmagában még nem nagy szó, ám a közönség elképedve nézi a kislány - állítólag - saját stílusának a rosszmájúak szerint egyre bizarrabb alakulását.

Lassan felveheti a harcot Rihanna-val is, akitől láthatóan sokat tanul öltözködés terén. Willow ugyanis nem szégyellős, ha egyéniségének kihangsúlyozásáról van szó.

Előszeretettel hord különleges összeállításokat, melyek még a vörös szőnyegen is feltűnőnek számítanak, pláne egy kilenc éves kislánytól.

Nagy kérdés, hogy szükség van-e rá, hogy még az eddiginél is fiatalabb sztárok lepjék el a zenepiacot.

A téma megosztó, az ellenzők és a támogatók is nyomós érveket sorakoztatnak fel a maguk oldala mellett. Egyrészt tény, hogy a tehetséget hagyni kell kibontakozni, ez kortól független (lásd a kis 11 éves megasztár Patai Anna esetét is).

Másrészt viszont nagy a szülők felelőssége, hiszen nemegyszer lehettünk már szemtanúja, milyen gyorsan és fiatalon kiégnek a tinisztárok, akik később a rájuk nehezedő terhek súlya alatt gyakran nyúlnak drogokhoz és az italhoz, akár már tizenévesen is.

Elképesztő show-t csinált DeGeneres-nél Willow Smith!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.