Már semmi sem szent a házaspárnak?

Képek- Undorító! Will Smith és felesége a halálból is üzletet csinálnak!

Gyakorlatilag bármivel ki lehet tűnni a sztároknak, és ők minden lehetőséget meg is ragadnak arra, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek. Will Smith apósának halálhírét gyászoló leánya, Jada Pinket Smith jelentette be- egy díjátadón. Könnyek közt, ahogy kell, miközben Quenn Latifah-t kellett volna éltetni.

Boldog házaspár: Will Smith és neje, Jada Pinkett-Smith képgaléria

2010.03.08 10:30ma.hu

Will Smith, a népszerű színész még múlt héten veszítette el apósát. Jada Pinkett Smith, a kevésbé népszerű leánya pedig könnyekkel akart együttérzést kicsikarni több száz emberből a show-biznisz fekete nőinek rendezett eseményen.

Míg hasonló helyzetben mások egy visszafogott sajtóközleményt juttatnak el a médiának, addig a gyászoló Jada nem érte be ennyivel. Pont barátnőjének, Queen Latifah színésznőnek nyújtotta át a díjat, amikor nem tudta megállni és világgá kürtölte: neki bizony meghalt az apukája, és könnyek közt tört ki.

Hogy ez valójában egy jól megtervezett figyelemfelkeltés volt vagy csupán tényleg csak a gyász beszélt belőle- soha nem fogjuk megtudni. Egyrészről, ha meghal egy ilyen közeli családtag, nem megyünk holmi díjátadókra, másrészről tudnia kellett volna, hogy ha bakizik, azon az egész világ csámcsogni fog.

Robsol nagypapa valószínűleg a fejét fogná, vagy éppen forog sírjában, ugyanis lánya mellett híres veje, Will Smith sem tudta féken tartani száját. Ő, bár megrendülten nyilatkozott a sajtónak, a beszédbe azért sikeresen beleszőtte, hogy kár a nagypapa haláláért, mert nem fogja látni unokája első filmjét, ami a felújított Karate kölyök lesz.

Van az pénz, szokás mondani...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.