Legyűri az alkohol Jadát?

Képek - Will Smith már alig bírja: folyton részeg a neje

Ki hinné, hogy a sármos és gazdag színészt otthon igen nagy gondok gyötrik - Úgy hírlik, Will Smith párja fiatalon is élt különféle szerekkel. Most ismét gyakran nyúl a pohár után...

Szépek együtt: Will Smith és neje, Jada Pinkett-Smith képgaléria

2009.08.18 11:40ma.hu

Függővé vált Jada Pinkett-Smith, a neves színész felesége - Will Smith párja többször is próbált már leszokni az alkoholról és a drogról, kezdetben sikerrel is járt.

Will-nek sikerült elérnie, hogy Jada a szerelmük hajnalán nem nyúlt a szerek után. Csakhogy a színésznőt gyermekkora óta gyötrik a múlt árnyai.

Jada egy üveg társaságában - Fotó: afterellen

Családi konfliktusoktól szenvedett a múltban, melyeket máig sem tudott igazán feldolgozni.

Az ivás és a kábítószer-fogyasztás megnyugtatja, ám egyben függővé is teszi - írja a National Enquirer.

A lapnak Will Smith ismerőse árulta el, hogy a színész olykor igen megviselt a felesége miatt. A sztár néha már úgy érzi, képtelen újra és újra végigcsinálni Jadával az elvonókúrákat - adta hírül a National Enquirer.

Jada és Will 1997 szilveszterén kötötték össze hivatalosan is életüket, két év együttjárást követően.

Egy fiuk és egy lányuk született, Jaden Christopher Syre és Willow Camille Reign. Will-nek azonban egy idősebb gyermeke is van: korábbi kapcsolatából született fia, Willard Christopher "Trey" Smith.

Will Smith minden eddiginél nyálasabb?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.