Szuperhős lesz ismét a jóképű sztárból?

Hoppá! Will Smith jobb, mint Matthew McConaughey?

Stan Lee képregényművész azt akarja, hogy a Hancock és a Legenda vagyok sztárja formálja meg a népszerű szuperhőst a közelgő film verzióban, így ő lehetne az első fekete Amerika Kapitány, amennyiben Barack Obama nyeri meg a választást.

2008.09.29 14:30ma.hu

Az Amerika Kapitány című Marvel-képregény alapján 2011-re terveznek élőszereplős nagyjátékfilmet. Korábban ugyan már Matthew McConaughey-t is megnevezték a címszerep egyik esélyeseként, de Stan Lee, a Marvel Comics nyugalmazott elnöke, a figura egyik megalkotója nemrégiben egy vele készült interjúban arra tett utalást, hogy ha Barack Obamának sikerül az első fekete amerikai elnök címet kivívnia, akkor stílszerűen lehetne Amerika Kapitány is egy afroamerikai, nevezetesen Will Smith. 

"Nagyon szívesen dolgoznék együtt Will Smith-szel. Hatalmas ugrást jelentene, ha Amerika Kapitány fekete lenne. Azt hiszem, okos húzás lenne. Bár ki tudja? Ha Barack Obama lesz az elnök, akkor mindenképpen. 

Talán több más figuránk is lehetne fekete!" - nyilatkozta Lee a Moviefone-nak. Amerika Kapitány kérdése tehát még nincs eldöntve, az már azonban biztos, hogy Will Smith ismét megformálhatja a Legenda vagyok hősét, Robert Neville-t a 2007-es kasszasiker második részében, ami nem folytatás, hanem előzmény lesz. 

A hírt a színész egyébként éppen a 40. születésnapján tudta meg.

A filmet az első rész direktora, Francis Lawrence rendezi, a forgatókönyvet pedig D.B. Weiss írja. És nem a Legenda vagyok előzménye az egyetlen második rész, amiben Smith részt vehet a közeljövőben. 

Hancock-beli partnernője, Charlize Theron legalábbis utalt arra egy interjúban, hogy folytatást kaphat a Hancock is. Ő legalábbis mindenképpen szívesen térne vissza egy esetleges Hancock 2-ben Will Smith oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.