Többen kiváncsik a vicces színészre

Hoppá! Will Smith legyőzte Angelinát

A Bad Boys sztárja még ma is ereje teljében van, filmje lepipálta a mozikasszáknál Jolie bizarr akciójeleneteit.

Szerelmes képek Angelina Jolie-ről! képgaléria

2008.07.09 11:04rtlbulvar.hu

A részeges szuperhősről szóló "Hancock" került az észak-amerikai filmes bevételi lista élére az elmúlt hétvégén - derül ki a hétfőn nyilvánosságra hozott adatokból Hollywoodban. 


Will Smith filmje 62,6 millió dollárt hozott a nyári moziszezon egyik legfontosabb hétvégéjén, amikor az Egyesült Államokban július 4-ét, a Függetlenség Napját ünnepelték. Ez egyébként immár az ötödik alkalom, hogy Smith valamelyik filmje a július 4-i hétvégén megszerzi az első helyet: a két "Men In Black-Sötét zsaruk", a "Függetlenség Napja" és a "Vadiúj Vadnyugat" is az ünnepi hétvégén debütált a legelőkelőbb pozícióban a bevételek alapján. 

A legfrissebb filmes listán a második helyre a Pixar animációs stúdió új számítógépes rajzfilmje, a "WALL-E" került 32,5 millió dolláros bevétellel, a bronzérmes Angelina Jolie filmje, a "Wanted" lett (20 millió dollár)". 

A tízes lista további helyezettjei és hétvégi bevételük: "Get Smart" (11,1 millió dollár), Kung Fu Panda (7,3 millió dollár), "A Hihetetlen Hulk" (4,9 millió dollár), "Indiana Jones és a Kristálykoponya Királysága (3,8 millió dollár), "Kitt Kittredge: An American Girl" (3,3 millió dollár), "Szex és New York" (2,4 millió dollár), "Ne Szórakozz Zohannel" (2 millió dollár).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.