Szörnyű hír terjedt el az interneten

Azt mondták: Will Smith meghalt autóbalesetben

Rengeteg ijedt, megdöbbent hozzászólás árasztotta el a világhálót, miután megjelent egy hír arról: a Grammy-díjas sztár, Will Smith autóbaleset áldozata lett.

Boldog házaspár: Will Smith és neje, Jada Pinkett-Smith képgaléria

2009.11.27 12:25ma.hu

A vasárnap szárnyra kelt álhír szerint Will Smith Porschéjával Hollywood Hills-ben autózott, amikor elveszítette uralmát a kocsi felett, és balesetet szenvedett.

A helyszínre szinte azonnal kiérkező mentők már nem tudták újraéleszteni.

Will Smith és neje, Jada

Maga a színész családjával együtt akkor értesült a saját halálhíréről, amikor másnap reggel a rádiót hallgatta...

El lehet képzelni a döbbenetét. Egyelőre nem tudni, mit kíván tenni a halálhír felröppentéséért felelősekkel szemben, de remélhetőleg ezek után hosszú életre számíthat...

Tavaly októberben Tom Cruise-zal történt hasonló eset. A világhírű színészről az terjedt el az interneten, hogy Új-Zélandon, Kauri Cliffs-ben lezuhant egy szikláról és meghalt.

A színész is értetlenül állt a világhálón terjedő pletykák előtt, és másnap öles betűkkel jelent meg a The Sun című brit lapban nyilatkozata: Nem haltam meg...!

Will Smith Jackie Chan fiát tanítja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.