Egy kislány lehet Jacko utódja?

Jay-Z csinál sztárt Will Smith 9 éves lányából

Jay-Z rapper lemezcégével írt alá szerződést Will Smith kilencéves lánya, Willow Smith, akinek bemutatkozó száma már most hatalmas népszerűségnek örvend az internetezők körében.

2010.09.13 18:29MTI

Az amerikai rapper a rádiós műsorvezető Ryan Seacrest csütörtöki műsorában mondta el, hogy Willow Smith képességeit és első számának sikereit látva hatalmas jövőt jósol a fiatal tehetségnek. "Csak a szám meghallgatása után tudtam meg, hogy az előadó egy kilencéves kislány, és már akkor azt mondtam, hogy ez egy bombasiker" - áradozott a rapper.

"Hiszek a szupersztárokban és hiszek a nagy slágerekben. Willowban pedig mindkét dolog megvan" -mondta. Alig egy nappal a megjelenés után a Whip My Hair című számot már több mint százezerszer nézték meg a Youtube videómegosztó portálon. "Megvan benne a gyermeki ártatlanság, ugyanakkor nagyon jól tudja, hogy ki ő és mit akar elérni" - mondta Jay-Z, aki a fiatal Michael Jacksonhoz hasonlította a Smith család legújabb üdvöskéjét.

A rapper tulajdonában lévő Roc Nation lemezcég nyilatkozata szerint Willow "olyan energiával és élvezettel viszonyul a zenéjéhez, amely egyszerűen megfertőzi az embereket".



Az amerikai zeneipar egyik legbefolyásosabb művészeként számon tartott Jay-Z segítségével indult be egykor a még kamasz Rihanna karrierje is. Így talán nem véletlen, hogy a kis Willow féloldalas frizurája és első slágere is a barbadosi énekesnőre emlékeztet.

"Amikor valakinek ilyen tehetsége van, akkor nincs olyan, hogy 'túl fiatal'" - hárította el a rapper azokat a megjegyzéseket, amelyek szerint a kilencéves Willow még túl fiatal a zenei karrier beindításához. A színész-énekes Will Smith és a szintén színész Jada Pinkett Smith kislánya a 12 éves bátyja nyomdokain járva vágott bele a korai karrierépítésbe.

Jaden Smith ugyanis jelenleg a Karate kölyök remake-jében töri össze ellenfeleit és a fiatal rajongóinak szívét.

Will Smith bérelt egy sulit a kölyköknek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.