Használjuk bátran a csatokat, hajpántokat!

Fotókkal: Így máris nem lesz olyan unalmas...

Egy jól kitalált frizura is unalmassá válhat olykor számunkra - Nem árt néhány ötletes kiegészítő, amellyel feldobhatjuk. Idén a cikornyás csatok, a díszes fejpántok nagy sikert aratnak...

Képek: Gyönyörű hajbavalók, hogy igazán trendi légy! képgaléria

2011.09.14 15:55ma.hu

Ne fukarkodjunk vele - sok nő nem szeret pénzt kiadni egy-egy szép csatra, pedig nagyon feldobja a hajat, sokkal figyelemfelkeltőbb lesz a frizura!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Vogue.de

Különösen, ha már a friss vágás is lassan megszokottá válik, ha a hajunkat túl egyhangúnak, unalmasnak érezzük, újítás kéne bele, de a formán változtatni nemigen lehet...

Egy romantikus csat, hajdísz, fejpánt igazán különlegessé teheti az egyszerű frizurát is.

Színben, stílusban fontos, hogy illeszkedjen az öltözékünkhöz, különben az egész megjelenésünket képes agyoncsapni, nemhogy pozitívan hangsúlyozná azt.

Olykor egy méretes, feltűnő virág is elég oldalt a hajba! Különösen nőies választás. Egy aranyozott rózsa, vagy áttetsző anyagból készült változatok is remekül mutatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.