Nem szereti a zenész otthon a saját dalait

Gwyneth Paltrow csak titokban hallgathatja a Coldplay számait

Gwyneth Paltrow csak akkor hallgathatja meg férje zenekarának albumait, amikor Chris Martin nincs otthon - pedig semmi rossz nincs a számokban, ami indokolná a különös kérést.

Titkos randin volt Gwyneth Paltrow képgaléria

2011.09.06 17:39ma.hu

El kell tennie a lejátszó közeléből a Coldplay-CD-ket Gwyneth Paltrow-nak, amikor a férje hazaér, mert valami egészen különös okból kifolyólag Chris Martin nem szereti, ha otthon a saját együttesének számai szólnak. A színésznő ezért csak akkor élvezheti a különleges dallamokat, amikor egyedül, vagy legfeljebb két közös gyermekükkel - Apple (7) és Moses (5) - vannak otthon.

Gwyneth és Chris (Fotó: Zimbio - A galériához KATT a képre!)

"Akkor hallgattam meg a legújabb albumot is, amikor a férjem nem volt a közelben. Hallgattam, és ez valami egészen hihetetlen! Más, mint az eddigiek, és csodálatos, izgalmas. Megőrülök érte!" - lelkendezett Paltrow, aki immár nyolc éve él boldog házasságban a népszerű együttes frontemberével.

"Az élet bonyolult, és a kapcsolatunk nem hasonlítható semmihez, ami a többi emberrel van köztünk. Igazából egy nagy romantikus vagyok, de azt gondolom, lehet valaki egyszerre romantikus és realista. Az élet bonyolult és hosszú..." - mesélte kapcsolatukról a híresség.

"Azt hiszem, minél többet élek, annál többet tanulok arról, hogy ne ítélkezzek mások fölött arról, amit csinálnak. Szerintem mindannyian arra törekszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki, de az élet tényleg nagyon macerás" - magyarázta.

"De szerencsés vagyok: csodálatos és áldott életem van, két fantasztikusan gyönyörű gyerekkel és egy nagyon kedves férjjel... úgyhogy gyorsan le is kopogom!" - nevetett.

Még több hír Gwíneth Paltrow-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.