Nem a férjével bulizott a színésznő

Árulkodó képek: Titkos légyotton kapták rajta Gwyneth Paltrow-t!

Állítólag csak üzleti útra ment Gwyneth Paltrow Londonba, ám az éjszaka leple alatt titokban találkozott színésztársával. Pedig a sztár még házas, akkor is, ha mostanában nem túl rózsás a kapcsolatuk.

2011.04.12 15:29ma.hu

Igaz, hogy az utóbbi időben nem túl vidám hírek érkeznek Gwyneth Paltrow és a Coldplay-es Chris Martin házasságáról, de azért mégsem kellene titokban mással randizgatni!

A gyönyörű színésznő tudhatná, hogy az ő felbukkanása még akkor is aktiválja a szunnyadó lesifotósokat, ha egyedül vagy férjével kettesben lép ki az utcára, hát még akkor hogy beindulnak, ha azt látják: nagyon nem egyedül, de mégsem a férjével bulizik az éjszakában!

Fotó: Gossip Center (További képek a galériában)

Persze Matthew Morrisonnal próbáltak konspirálni, nem egyszerre érkeztek és a felületes szemlélő számára akár véletlen találkozásnak is tűnhetett volna a titkos randi, ám abban csak van valami előre eltervezett, ha egy ismert színésznő azzal a férfival "fut össze" Amerikától párezer kilométerre, az óriási Londonnak ugyanabban az eldugott szórakozóhelyén, akivel legutóbb együtt forgattak és azóta is igen közeli baráti viszonyt ápolnak!

A színésznő nemrég kapott csillagot a Hírességek Sétányán, Golden Globe-bal tüntették ki a Country Strong című filmben megformált lezüllött countryénekes szerepe miatt, valamint Oscart söpörhetett be a Toy Story 3 betétdaláért.

Nem értjük, komolyan azt gondolta, senki nem kíváncsi rá, mikor, kivel, hova megy és ott mit csinál?!

Tudjon meg még többet Gwyneth Paltrowról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.