Újabb csillag a Hírességek sétányán

Képek: Csillaggal jutalmazták a "lezüllött" Gwyneth Paltrow-t

Lezüllött countryénekest alakít legújabb filmjében Gwyneth Paltrow Oscar-díjas színésznő, aki mostantól nemcsak egy aranyszobor, de egy csillag büszke birtokosa is.

Gwyneth Paltrow csillaga a Hírességek sétányán képgaléria

2010.12.15 18:29MTI
Fotó: MTI

A szervezők információi szerint Paltrow a Hollywod Boulevard 2427. csillagát kapta, amely egyben a 2010. év utolsó csillaga is. A csillag hétfői leleplezésére a színésznőt elkísérte Faith Hill és Tim McGraw, aki új, Country Strong című filmjében a partnere.

Paltrow a country zenészek életébe bepillantást engedő filmben énektudását is megcsillogtatja. A film története szerint a fiatal és sikeres énekes-dalszerző, Beau Williams (Garrett Hedlund) beleszeret az egykori nagy country sztárba, Kelly Canterbe (Gwyneth Paltrow). Canter férje és egyben menedzsere, Ed (Tim McGraw) tanácsára közösen indulnak koncertturnéra, mely talán újra fellendítheti Kelly karrierjét.

A színésznő Chris Martinnak, a Coldplay énekesének feleségeként két gyermek édesanyja. 1999-ben a Szerelmes Shakespeare című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták.

Paltrow olyan nagy sikerű filmekben játszott, mint A tehetséges Mr. Ripley, a Szívörvény, A nő kétszer vagy a Bizonyítás.

Azt hittem, elsírom magam - Kibukott a színésznő

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.