Élvezte az italozást a színésznő

Képekkel - Gwyneth Paltrow: Tulajdonképp részeges vagyok

Súlyos alkoholista énekesnőt kellett eljátszania legújabb filmjében Gwyneth Paltrownak, de bevallotta, az italozós jeleneteket kifejezetten élvezte, mert kamerán kívül is szokott inni.

Bájos fotók: Gwyneth Paltrow édesanyjával és gyermekeivel séta közben képgaléria

2010.11.26 15:29ma.hu

Mindössze hat kilót kellett magára szednie az amúgy csodás alakú Gwyneth Paltrownak, mert a készítők szerint így hitelesebben tudná eljátszani a súlyos alkoholizmussal küzdő énekesnőt legújabb filmjében. De még a Country Strong című mozi kedvéért sem volt egyszerű a hízás, Gwyneth elárulta, rettenetesen bepánikolt, hogy abba kell hagynia addigi rendszeres edzéseit.

Fotó: Bumpshack

Most, hogy véget ért a forgatás, már be meri vallani, hogy valójában mindig hazudott, ha valaki megkérdezte, ugye nem sportolt, miközben ugyanúgy lejárt az edzőterembe, csak a szokottnál kevesebbet futópadozott.

A felszedett kilók viszont kezdik megbosszulni magukat, a forgatás alatt Gwynethnek nem volt ideje aggódni a súlyfelesleg miatt, de mint fogalmazott, most már kezd „szétesni”.

A 38 éves, Oscar-díjas énekesnő azonban arról is beszámolt a sajtónak, hogy nem volt minden ennyire nehéz, a szerep miatti italozást például kifejezetten élvezte. „Szeretem a vörösbort, persze a fehéret és a rosét is meg szoktam inni. A kedvenc söröm a Guinness, és imádom a száraz vodka-martinit. Tulajdonképpen részeges vagyok.” - ismerte be a színésznő.

Gwyneth Paltrow rántott csirkével hízott

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.