Kábszeres karakterrel küzd a színésznő

Képek - Mi történt? Gwyneth Paltrow volt drogostól vár segítséget!

Egykor keményen kábítószerező színész társához fordult a szőke színésznő - Gwyneth Paltrow-nak ugyanis nehézségei támadtak a drogos karakterrel...

Friss képek: Gwyneth Paltrow testvérével, Jake-kel - és egy gálán képgaléria

2010.12.02 11:29ma.hu

Drogfüggő énekesnőt alakít legközelebbi filmjében Gwyneth Paltrow - A szép színésznő saját magán sosem próbálta ki ezt az élvezeti cikket, ezért úgy döntött, tapasztaltabb kollégához fordul tanácsért, hogy a szerep tökéletes legyen.

Robert Downey Jr.
már megjárta a poklot, ha a kábítószerezésről van szó. A színésszel Gwyneth korábban együtt játszott a Vasember 2. című alkotásban, így tisztában volt vele, ki az, aki hiteles tippeket tud neki adni - írja a Los Angeles Times.

További fotók itt - Gwyneth és Robert Downey Jr. - Fotó: Mirror

Paltrow azt sem értette, hogyan lehetséges egy "betépett" este után másnap visszazökkenni a normális kerékvágásba és mindent úgy tenni, mint eddig.

Robert Downey Jr. már jó ideje nem él droggal, de mint a színésznő elmondta, készségesen segített neki.

Gwyneth új filmjének címe egyébként Country Strong, melyben Kelly Carter énekesnőt formálja meg.

A csinos színésznő a valóságban Chris Martin Coldplay-frontember felesége, két gyermekük van - a kislány, Apple öt-, a fiú, Moses pedig 4 éves.

Gwyneth elmondta: minden helyzetben családja az, amire számíthat és erőt ad neki a legnagyobb kihívást jelentő szituációkban.

Magára talált Gwyneth Paltrow

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.