Vékony és kisportolt a kétgyermekes sztár

Szexi fotók: Huszonévesek is megirigyelnék Gwyneth Paltrow hasát!

A színésznők mindig kínosan ügyelnek alakjukra, hiszen egyáltalán nem mindegy számukra, foglalkoztatják-e majd őket a szülés után is. Gwyneth Paltrow teste, ha lehet, még a fiatalkori kinézetén is túltesz.

Huszonévesek is megirigyelnék Gwyneth Paltrow testét! képgaléria

2011.02.26 09:00ma.hu

Gwyneth Paltrow sikeres, gyönyörű, és két gyermek édesanyja - a színésznőn, legalábbis ha alakját nézzük, ez nemigen látszik meg.

A szőke szépség olyan hasizommal rendelkezik, és olyan fenékkel, hogy még a huszonéves lányok is megirigyelnék.

Micsoda test! Nézze meg a többi képet is!

Gwyneth-et Barbados-on, a tengerben pancsolás közben fotózták le a napokban.

Nem tudni, mennyire játszik szerepet a már megszállott testedzésben az, hogy a színésznő Madonna barátnője.

A popdívához hasonlóan kigyúrt sztár hölgy kevés van Hollywood-ban - bár mostanság Cameron Diaz is igyekszik megütni a mércét...

A színésznőt minap olyan bicepszekkel kapták lencsevégre, hogy talán még a fotós álla is leesett - érdekes, hogy Diaz jelenlegi kedvese az az Alex Rodriguez, aki korábban Madonna pasija volt.

Gwyneth néha öltözködésben kicsit túllő a célon...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.