Kihívó ruhában lejtett a gálán a színésznő

Szexi fotók - Ez igen! Gwyneth Paltrow-n se bugyi, se melltartó nem volt

Alaposan megbámulták a szőke sztárt új filmje bemutatóján - Gwyneth Paltrow okot is adott rá, hiszen gyönyörű fehér ruhája csak elöl volt meglehetősen szolid...

Gwyneth Paltrow hihetetlenül szexis, fűzős ruhában! képgaléria

2010.12.16 13:29ma.hu

Elölnézetből átlagosnak is nevezhették volna azt a kreációt, melyet a szépséges Gwyneth Paltrow viselt a Country Song című alkotás premierjén.

További fotók a képre kattintva! - Fotó: haveuheard.net

Természetesen a ruha nem volt egyszerű, már csak azért sem, mert egy Emilio Pucci-darabról van szó, rafinériájára azonban csak akkor csodálkoztak rá a jelenlevők, amikor a színésznő megfordult.

Szó szerint volt mit látni ugyanis: a szexis kreáció alapos betekintést engedett. Kilátszott Gwyneth szinte teljes háta, oldalnézetből pedig egy vékony csíkban kikandikált a meztelen teste.

Mindenki megcsodálhatta, amint térült-fordult, fényképezkedett a film szereplői, Tim McGraw és Leighton Meester társaságában.

Aligha kell taglalni a színésznő vonzerejét a földig érő, lélegzetelállítóan szexis modellben. Azt sem nehéz viszont elképzelni, mi történt volna, ha a vékony tartó fűzők elengednek valahol...

Gwyneth: Azt hittem elsírom magam!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.