Éveket simult a színésznő arca

Gwyneth Paltrow fiatalíttatta az arcát?

Nem tudni, csak a siker simította-e ki Gwyneth Paltrow vonásait, vagy volt benne némi művi beavatkozás is, mindenesetre a színésznő éveket fiatalodott!

2011.01.05 17:29ma.hu

Lezüllött, alkoholista és drogos énekesnőt alakít legújabb filmjében, a Country Strongban Gwyneth Paltrow, emiatt az utóbbi hetekben leginkább a csapzott arcát lehetett látni a sajtóban. Most azonban szinte ragyogott, amikor a Jó reggelt, Amerika című show felvételéről kisétált.

Az Oscar-díjas színésznőre saját bevallása szerint a forgatás alatt rátalált a szerelem, márpedig az tényleg mindenkit megszépít. Lehet, hogy tényleg csak erről van szó, és reméljük is, hogy Gwyneth nem áll be a plasztikai sebészet ügyfeleinek sorába, ő egyszerűen így jó, ahogy van.

A szerelmet meg minden szépülni vágyónak csak ajánlani tudjuk!

Teljes tudathasadással élnek a színésznő gyerekei

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.