Gwyneth Paltrow megdolgozik a boldogságért

Keménynek tartja a házasságot a hollywoodi sztár

Gwyneth Paltrow mindig olyan kedélyes arcot vág, hogy szinte el sem hinnénk róla, hogy létezik egyáltalán olyan dolog, amiért meg kell küzdenie. Pedig ahogy bevallotta, a házasságért keményen harcolnak mindketten.

Titkos randin volt Gwyneth Paltrow képgaléria

2011.08.04 15:29ma.hu

Nem mindig könnyű Chris Martin feleségének lenni, és keményen dolgozni kell a kapcsolatukon - árulta el nemrégiben Gwyneth Paltrow, aki a Coldplay együttes frontemberével kötötte össze életét hét évvel ezelőtt. Persze összességében boldognak látja saját magát és a kapcsolatukat is, de ez nem jön magától.

"Nem engedhetem meg, hogy ezt magától értetődőnek vegyem" (Fotó: Zimbio - A galériához KATT a képre!)

Az Oscar-díjas színésznőnek és szintén híres férjének két gyermeke született: Apple hét éves, Moses pedig öt. "Néha nehéz, hogy valakivel hosszú időn keresztül együtt legyünk. Időnként átmegyünk olyan időszakokon is, amelyek nem feltétlenül rózsásak. Mindig azt mondom, az élet hosszú, és sosem tudhatod, mit hoz a sors!" - fogalmazott a 38 éves sztár.

Azt is bevallotta az amerikai Elle magazinnak, hogy bár esze ágában sincs azon gondolkozni, hogy esetleg elválna férjétől, mégis úgy gondolja, hogy ha valaha úgy alakulnának a dolgok, akkor az békésen zajlana, az egymás iránt érzett tisztelet miatt. "Ha egyszer neadjisten úgy történne, hogy már nem lehetünk többé együtt, akkor is tisztelném őt a gyermekeim apjaként." - fogalmazott.

"Nagyszerű döntést hoztam: ő remek apa. De azt gondolom soha nem dőlhetek hátra nyugodtan és önelégülten, amiért ez megadatott nekem. Ez is része az egésznek: két lábbal a földön maradni. Nem engedhetem meg, hogy ezt magától értetődőnek vegyem." - fejtette ki Paltrow.

Még több hír Gwyneth Paltrowról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.